مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
روغن مایع 50 گرم
بستنی وانیلی 250 گرم
خلال پسته مقداری
گردو 100 گرم خرد شده
پودر شکر 5 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آبجوش یک قاشق سوپخوری
بستنی کاکائویی 250 گرم
بستنی توت فرنگی 250 گرم
خامه فرم گرفته شده شیرین مقداری
طرز تهیه:
پس از آماده کردن کیک اسفنجی (طبق دستور قبلی) آن را در یک قالب گرد می ریزیم و در فر قرار می دهیم و پس از ریختن و خنک شدن از قالب جدا می کنیم. به آرامی رویه کیک را به ضخامت 2 سانتیمتر بر می داریم و داخل کیک را کاملاً خالی می کنیم به طوریکه به دیواره و ته کیک آسیب نرسد و سوراخ نشود. سپس یک لایه بستنی سفید می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. بعد بستنی توت فرنگی را ریخته و با پشت قاشق صادف می کنیم. و در این مرحله گردوهای خرد شده و خلال پسته روی بستنی توت فرنگی می ریزیم. در مرحله سوم بستنی کاکائویی را روی آنها ریخته و با پشت قاشق کاملاً صاف می کنیم و در کیک را روی آن می گذاریم کمی فشار می دهیم و آن را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم تا کاملاً سفت شود. پس از بیرون آوردن با خامه فرم گرفته روی آنرا تزئین می کنیم و با چاقویی اره ای آنرا برش می زنیم . اکنون یک کیک بستنی آماده پذیرایی است.