[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
شیرینی پای سیب یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها بین مردم است، این شیرینی با طعم خوشمزه هر کسی را وسوسه می کند،
مواد لازم:
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری کمی سر خالی
آرد قنادی 200 گرم
کره 110 گرم
مارگارین 100 گرم
وانیل مایع یک دوم قاشق چای خوری
مخلوط پودر قند و دارچین برای تزئین
شیر ( یا آب سیب یا شربت) 20 گرم
پودر شیر خشک قنادی 4 گرم
شکر 160 گرم
تخم مرغ 200 گرم
مواد لایه میانی :
کشمش سیاه پلویی ( یا مربای گل محمدی بدون شیره) 25 گرم
شکر 50 گرم
گردو (ریز خورد شده) 30 تا 50 گرم
سیب شیرین (بدون پوست و هسته،ریز خورد شده) 300 گرم
دارچین ( یا رنده پوست لیمو ترش یا هر دو) 1 قاشق چای خوری
کره 20 گرم
آب (یا گلاب) 1 قاشق غذا خوری
پودر بیسکوییت (ترجیحا سبوس دار) 3قاشق سوپخوری
پای سیب کیک
دستور این پای سیب خوشمزه و نامبر وان از استاد عزیزم صالحه دردایی نقل میشه: طرز تهیه مواد میانی:
* سیب و شکر و یک قاشق غذاخوری آب (یا گلاب) را در قابلمه کوچک تفلون ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا سیب آب انداخته و آب آن نسبتا (نه کاملا) خشک شود.
اگر تمایل دارید می توانید در این مرحله، سیب را کاملا له و پوره کنید.
* کره را افزوده و و اجازه دهید کمی سیب ها تفت بخورند.
* کشمش، گردو و دارچین را نیز افزوده بهد از یک تفت مختصر، شعله را خاموش کنید.
* پودر بیسکویت را بیفزایید.
* مواد آماده را کنار بگذارید تا سرد شوند و تا هنگام مصرف روی آن را بپوشانید.
– در صورتی که طعم دارچین را دوست ندارید، آن را حذف و از گلاب، وانیل، پوست لیمو استفاده کنید.
– در این روش سیب ها کاملا پخته می شوند. اگر دوست دارید سیب ها در کیک بیشتر حس شوند، آن ها را ریز خرد کنید و به جای پختن، یک تفت مختصر به همراه کره، شکر و ادویه دهید و در آخر گردو، کشمش و پودر بیسکویت را اضافه کنید.
طرز تهیه کیک:
* تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و سفید و روبانی شوند.
* مواد را کنار بگذارید
* بدون شستن مفتول همزن، کره و مارگارین نرم را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
* شیر، نمک و وانیل مایع را اضاف کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست و کرمی و روشن شوند.
* مخلوط از پیش الک شده آرد، بیکینگ پودر و شیرخشک را اضفه کرده و هم بزنید تا از حالت خرده نان درآمده و یکدست و خمیری شود.
* مایه تخم مرغی کنار گذاشته شده را، در سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
* داخل 15 – 17 عدد قالب پای سیب را کاغذ مخصوص انداخته و کمی از مواد خمیر کیک، کف آنها بریزید.
* سپس کمی از مخلوط سیب در مرکز هر کدام قرار داده و با خمیر کیک روی آنها را بپوشانید. به طوری که از مجموع حجم سیب و کیک تا نصف قالب را پر کند.
* به مدت تقریبا 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد برای فرهای معمولی و 160 درجه برای فرهای دارای کانوکشن طبخ کنید تا کیک ها پف کرده و روی آنها طلایی شود.
* پس از سرد شدن کیک با مخلوط پودر قند و دارجین به دلخواه تزیین کرده و ترجیحا در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
– در صورت عدم دسترسی به وانیل مایع لطفا یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودری + یک چهارم قاشق چایخوری آب استفاده کنید!
منبع: نیک صالحی
منبع:
http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%DA%A9%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B9%D9%85-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.