سالاد اندونزی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :


مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: برایتان طرز تهیه سالاد اندونزی را آموزش داده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.

سالاد اندونزی

مواد لازم:

  •    خیار خردشده 1 پیمانه
  •    گوجه‌ فرنگی خردشده 4/1 پیمانه
  •    جعفری خردشده 3/1 پیمانه
  •    ریحان خردشده 3/1 پیمانه
  •    گشنیز خردشده 4/1 پیمانه
  •    پیازچه خردشده 8/1 پیمانه
  •    آب لیمو ترش تازه 2 عدد
  •    پودر نان تست 2 قاشق سوپخوری
  •    نمک و فلفل به میزان لازم
  •    خیارشور خردشده 2 عدد
  •    زیتون سیاه خردشده 3 قاشق سوپخوری
  •    روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب لیموترش و روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد له نشود. نمک و فلفل بزنید و درون ظرف موردنظر بریزید.

2. برای جلوگیری از آب انداختن این سالاد همه مواد را مخلوط کنید ولی سس، روغن و آب لیمو را آخر اضافه کنید که سالاد آب نیندازد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/249189/سالاد-اندونزی


بازدید: 101

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up