[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
برخورد افراد با خرمالو دو مدل است؛ یک سری عاشق این میوه هستند، عده دیگر حاضر نیستند به آن لب بزنند.اگر شما از دسته اول هستید،مطمئنا عاشق کیک آن هم می شوید. این کیک را فقط همین فصل می توانید درست کنید پس فرصت را از دست ندهید.
مواد لازم
- 2عدد تخممرغ
- 2 پیمانه آرد الک شده
- 2 /1 پیمانه شکر
- 2 /1 پیمانه روغن مایع
- 1 پیمانه خرمالوی لهشده
- 3 /1 پیمانه مغز گردوی خرد شده
- 2 ق چ بیکینگپودر
- 2 /1ق چ پودر جوز هندی
- 2 /1 ق چ نمک
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب شکر، تخممرغ وکمی نمک بریزید و با همزن برقی آنها را خوب بزنید. روغن مایع را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. این مواد را حدود 3 دقیقه باهمزن برقی بزنید.
2. آرد، بیکینگپودر و جوز هندی را باهم مخلوط کرده و سپس آنها را الک کنید. حالا مخلوط را بهآرامی به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و بهصورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.
3. خرمالوها را پوست بگیرید و آنها را له کنید، در حدی که تکههای آن در کیک دیده شود، سپس آن را همراه با گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید. مواد را با لیسک بهآرامی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
4. یک قالب به قطر 20 سانت را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک کاملا بپزد و آماده شود.
5. وقتی کیک پخت، قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود، سپس کیک را از قالب درآورده و سرو کنید.
فوتوفنچند دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک کنید، تخممرغها را از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/296937/کیکی-که-فقط-در-فصل-سرما-میتوان-درست-کرد
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.