طرز تهیه شکلات مارسیپانی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه شکلات مارسیپانی,طرز تهیه شیرینی شکلاتی مجلسی

برای تهیه شکلات مارسیپانی، به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم

بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.

مواد لازم شکلات مارسیپانی :

شکلات سیاه یا شیری  به میزان لازم
 پودر بیسکویت کرمدار گرجی  به میزان لازم


* چند عدد قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح های رنگی باشند

برای داخل کاسه‌ها :

مارسیپان: به میزان لازم

طرز تهیه شکلات مارسیپانی :
شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط می‌کنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به راحتی از قالب جدا شود.

وقتی کاسه آماده شد،  آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.

 

منبع : مجله زندگی ایده آل / bartarinha.ir


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/prepare-chocolate1-marsypany1.html

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up