[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

مواد لازم:
| عسل | نصف پیمانه | 
| کره نرم | یک قاشق غذاخوری | 
| شکر | یک چهارم پیمانه | 
| روغن کانولا | یک چهارم پیمانه | 
| تخم مرغ | یک عدد | 
| سفیده تخم مرغ | یک عدد | 
| هویج رنده شده | ۳پیمانه | 
| آرد | ۲پیمانه | 
| آرد گندم | نصف پیمانه | 
| بکینگ پودر | نصف قاشق مرباخوری | 
| جوش شیرین | کمتراز نصف قاشق مرباخوری | 
| پودر دارچین | نصف قاشق مرباخوری | 
| پودر زنجبیل | نصف قاشق مرباخوری | 
| پودر جوز هندی | کمی | 
| گردوی خرد شده | سه چهارم پیمانه | 
| پنیر خامه ای | ۵۶گرم | 
| پودر قند | نصف پیمانه | 
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
عسل، شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
روغن، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس هویج را به مواد اضافه کنید.
در کاسه دیگری آرد، ادویه ها، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط و در مرحله آخر گردو را نیز اضافه کنید.
با استفاده از قاشق غذاخوری ۳۶خمیر کلوچه را با کمی فاصله روی سینی قرار دهید و در صورت تمایل با دست مرطوب هر گلوله خمیر را کمی صاف کنید و به مدت ۱۲دقیقه در فر قرار دهید.
سپس روی سینی پنجره دار قرار دهید تا خنک شود.کلوچه را با پنیر خامه ای و پودر قند تزیین کنید.
منبع : khorasannews.com
      منبع: 
      http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/fat-diet-pancake-recipe2.html
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





