عطر دارچین در قنادیِ خانگی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

خیلی جاها عطر دلربای دارچین، از کافه و قنادی‌ها به مشام می‌رسد و اشتهای آدم را تحریک می‌کند. اما شاید ما با دارچین در آشپزی و پخت‌وپز، بیشتر معاشرت می‌کنیم و کمتر در شیرینی‌ و کیک‌پزی از این ادویه خوش‌رنگ و بو استفاده می‌کنیم.

مجله زندگی ایده آل – مانی یزدانپرست: خیلی جاها عطر دلربای دارچین، از کافه و قنادی‌ها به مشام می‌رسد و اشتهای آدم را تحریک می‌کند. اما شاید ما با دارچین در آشپزی و پخت‌وپز، بیشتر معاشرت می‌کنیم و کمتر در شیرینی‌ و کیک‌پزی از این ادویه خوش‌رنگ و بو استفاده می‌کنیم.


مواد لازم:

  • آرد: 800گرم
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • مارگارین ذوب شده: 150 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • وانیل: یک‌دوم قاشق چایخوری
  • ماست: 130 گرم
  • خمیرترش: 20 گرم
  • بهبوددهنده: 4 گرم
  • کرم پاتی سیر: به میزان لازم
  • شیر: به میزان لازم
  • پودر دارچین: به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • کنجد: به میزان لازم


نان کره‌ای دارچینی



روش تهیه:

1. ابتدا آرد را با بهبوددهنده الک کرده و کنار می‌گذاریم. ماست را همراه دو قاشق از شکر و خمیرترش و چند قاشق از آرد هم می‌زنیم، پیش خمیری حاصل می شود  که  روی آن را می‌پوشانیم و در محیطی گرم به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا افزایش حجم دهد.

2. پس از این مدت تخم‌مرغ‌ها را با مابقی شکر هم زده همراه مارگارین ذوب شده و مخلوط آرد و بهبود دهنده و وانیل  به پیش‌خمیر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا جایی که خمیر یکدستی حاصل شود. روی خمیر را پوشانده و به مدت 60 تا 80 دقیقه در محیطی گرم استراحت می‌دهیم تا حدودا حجم خمیر دوبرابر شود.

3. خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم و به شکل نواری می‌بریم. روی هر نوار کرم پاتی سیر و کمی شکر و پودر دارچین می‌پاشیم و هر نوار را به دور خود می‌پیچیم.

4. بافت حاصل را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار داده داخل کیسه نایلونی می‌گذاریم و دوباره به مدت 15 دقیقه در محیطی گرم استراحت می‌دهیم. بهتر است در این مرحله یک لیوان آب جوش نیز داخل سینی در کیسه نایلونی قرار دهیم.  پس از این مدت با زرده تخم‌مرغ که با کمی شیر مخلوط کرده‌ایم روی نان را آغشته می‌کنیم و روی‌شان کنجد می‌پاشیم و به مدت حدودا 50 دقیقه در پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/326279/عطر-دارچین-در-قنادیِ-خانگی

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up