مواد لازم:
توت فرنگی نیم کیلو
پودر شکر نیم کیلو
ثعلب 1.5 قاشق مرباخوری
آب نیم لیتر یا 2.5 لیوان سرخالی
طرز تهیه:
توت فرنگیها را پس از شستن و گرفتن دنباله، آنها را خوب له می کنیم و از صافی تا حد امکان رد می کنیم. آب و شکر را می جوشانیم و می گذاریم سرد شود. سپس توت فرنگیهای له شده و ثعلب را به آرامی با بقیه مواد مخلوط می کنیم. مواد آماده را در ظرفی از جنس روی یا ظرف پلاستیکی ریخته و در فریزر یا جایخی یخچال قرار می دهیم و پس از بسته شدن از فریزر بیرون می آوریم و در سه مرحله آنرا بهم می زنیم(شبیه دستور بستنی) اما نباید یخ بزند، پس از آماده شدن در ظرف بستنی ریخته و با چند دانه توت فرنگی روی آن را تزئین می کنیم. می توانیم یک بیسکویت هم در کنار ظرف قرار دهیم.