مواد لازم :
شیر : نیم لیتر
شکلات تخته ای : 100 گرم
ثعلب : یک قاشق مرباخوری پر
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر شکر : 350 گرم
گردو چرخ کرده :120 گرم
خامه : 200 گرم
طرز تهیه :
شیر و شکر را بهم می زنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر روی حرارت آب شود. سپس آن را بر می داریم و می گذاریم تا ولرم شود. ثعلب و وانیل را مخلوط کرده و شیر را به آرامی روی آنها ریخته و مرتب بهم می زنیم تا در هم حل شوند. اگر گلوله داشت آنها را از صافی رد می کنیم. شکلات را به طریق بن ماری فقط نرم می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. اکنون خامه زده شده را با گرو و شکلات خنک شده مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. مواد بالا را در ظرفی از جنس روی ریخته و در فریزر قرار داده وقتی سفت شد بیرون می آوریم و می زنیم در 3 مرحله این کار را انجام می دهیم. برای سومین بار که بیرون آوردیم خامه ، گردو و شکلات مخلوط شده را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم و در فریزر قرار می دهیم.