دسر گیلاس

 gilas

مواد لازم :

کمپوت گیلاس 1 قوطی (بدون آب)

کمپوت گلابی 1 قوطی (بدون آب)

کمپوت آناناس نصف قوطی (بدون آب)

بیسکویت ویفر 2 بسته

کمپوت سیب 1 قوطی (بدون آب)

کمپوت هلو 1 قوطی (بدون آب)

پودر شکر 150 گرم

خامه 300 گرم

خلال پسته و بادام رویهم 6 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

خامه را پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم  می زنیم تا فرم گرفته و سفت شود.

بعد از فرم گرفتن خامه در یک کاسه می ریزیم و کمپوت گیلاس آب گرفته را به آن اضافه می کنیم و با رستک به آرامی هم می زنیم و کمپوتهای سیب، هلو ، گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم و در یخچال می گذاریم.

در یک دیس بیسکویتها را به شکل مستطیل بلند به عرض 2 سانتیمتر و به بلندی 5 سانتی برش می دهیم و دور تا دور دیس می چینیم و بعد از اینکه کاملاً دسر خود را بست در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام آنرا تزئین می کنیم. هر چه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up