مواد لازم:
ماست و شیر یک پیمانه سرخالی
روغن مایع یک پیمانه سرخالی
بادام خلال کم بوداده شده یک چهارم پیمانه
آرد 2 پیمانه و یک سوم
کشمش یک پیمانه سرخالی
هویج رنده شده آب گرفته 3 پیمانه پر
گردو خرد شده یک پیمانه سرخالی
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
دارچین و کاکائو هر کدام یک قاشق چایخوری سرصاف
تخم مرغ 3 عدد
پودر قند 1.5 پیمانه
وانیل کمی
طرز تهیه:
کشمش، یک قاشق از پودر قند، دارچین، کاکائو، گردو خرد شده و خلال بادام را در کمی آرد آغشته کرده و هم می زنیم تا مواد کاملاً آردی شوند. این کار سبب می شود که مواد در ته کیک قرار نگیرند. تخم مرغها و شکر را هم می زنیم و روغن را اضافه می کنیم. جوش شیرین را در ماست شیرین و شیر مخلوط می کنیم و هم می زنیم و به تخم مرغها اضافه می کنیم. موادی که به آرد آغشته شده را در بقیه مواد ریخته و به آرامی چند بار بهم می زنیم. هویجها را رنده ریز کرده و آرام با دست فشار داده تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس به بقیه مواد اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به آرامی روی مواد ریخته هم می زنیم تا با هم مخلوط و یک دست شود. مواد را در قالب از قبل چرب شده یا کاغذ انداخته شده می ریزیم . فر را از یکربع قبل روی حرارت 170 تا 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و کیک را در طبقه وسط به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار می دهیم که در بعضی از گازها زمان پخت کمتر یا بیشتر می شود. زمان پخت را از بوی کیک می توان حدس زد در 20 دقیقه نخست به هیچ وجه در فر نباید باز شود تا کیک فرم بگیرد و پف آن نخوابد.