مواد لازم:
خربزه متوسط مشهدی 1 عدد
آب سرد 2 لیوان سرخالی
آب ولرم 2 لیوان سرخالی
خامه زده شده برای تزئین 50 گرم
پودر شکر 1 قاشق سوپخوری
ژله قرمز 2 عدد
طرز تهیه:
خربزه زرد رنگ را تمیز می شوئیم و پوست آن را یک در میان می گیریم (یعنی یک راه پوست می گیریم و یک راه را نمی گیریم) بعد سر خربزه را کمی می بریم و تخمهای داخل آن را به آرامی به طوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می کنیم و دو بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت به صورت حلقه حلقه می بریم و روی ژله پودر قند و خامه فرم گرفته را یخته و تزئین می کنیم.