با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت سوران: “مارگاریتا” نوشیدنی لذت بخش بهاری و تابستانی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب با چند میوه بهاری به شما نوشیدنی های مختلفی را آموزش می دهیم.
مارگاریتا فلفلی: یک عدد فلفل قرمز، تعدادی برگ کرفس، 4عدد لیموی تازه (آب لیمو)، کمی آب پرتقال، یخ و نمک را در دستگاه مخلوط کن ریخته و نوشیدنی خنک خود را دریافت کنید.
مارگاریتا توت فرنگی: پنج عدد توت فرنگی، نصف فنجان آب پرتقال، 4 عدد لیموی تازه (آب لیمو) و یخ را در دستگاه مخلوط کن ریخته و سپس نوشیدنی خود را نوش جان کنید.
مارگاریتا سیب-دارچین: یک فنجان آب سیب (ترجیحا تازه)، یک عدد لیموی تازه (آب لیمو)، یک قاشق شربت عسل (ترکیب ¼ فنجان عسل و ¼ فنجان آب بر روی حرارت ملایم)، یک قاشق چایخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک ترکیب مواد فوق مارگاریتای خنک و خوشمزه ای می سازد.
مارگاریتا خربزه: یک عدد خربزه شیرین (آب خربزه)، نمک و فلفل به مقدار کم، آب لیموی تازه را باهم مخلوط کرده و نوش جان کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.