با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مجله آشپزی مثبت – دکتر مینا محبی*: این دمنوش به عنوان یک نوشیدنی نشاط آور وضد افسردگی بسیار مناسب فصل پاییز است.
مواد لازم
- 5 گرم گل گاو زبان
- 2 گرم اسطخودوس
- 10 گرم نبات
- 1 عدد لیمو عمانی پوست گرفته
- 3 لیوان آب جوش
- 1 برش لیمو ترش
طرز تهیه:
گیاهان مذکور را نیم کوب کنید، سپس آنها را همراه نبات و لیمو داخل قوری به مدت 20 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. دمنوش حاصل را از صافی رد کرده و داخل لیوان مورد نظرتان بریزید و همراه با برش تازه لیمو سرو کنید.
* متخصص طب سنتی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.