[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
برای تهیه یک شیر کاکائو خوب ابتدا یک پودر کاکائو خوب می خواهید
شیر کاکائو یکی از نوشیدنی هایی است که این روزها بخاطر سردی هوا و هیئتهای عزاداری امام حسین زیاد مورد استفاده قرار می گیرد در این مطلب روش درست کردن شیر کاکائوی مطلوب و خوش عطر و طعم را برای شما عزاداران حسینی قرار داده ایم .
نکته اول :
برای تهیه یک شیر کاکائو خوب ابتدا یک پودر کاکائو خوب می خواهید.
* پودر کاکائو را از جایی معتبر تهیه کنید.
* پودر کاکائو قهوه ای تیره مایل به قهوه ای سوخته است
* پودر کاکائو تازمانی که عطر آن پا برجاست بوی خوبی از خود ساطع میکند.
نکته ی دوم:
این که اگر به طعم تلخ کاکائو عادت ندارید به ازای هر لیوان شیر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و به همان میزان شکر اضافه کنید. تلخی پودر کاکائو و شیرینی شکر وابسته به سلیقه ی شماست.
برای شیر کاکائو اول پودر و شکر را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید در اینجا می توانید میزان شکر و پودر را تنظیم کنید. بعد مقداری از شیر را اضافه کنید در حدی که مطمئن شدید که شکر در شیر حل شده و خوب مخلوط را هم بزنید. حالا روی حرارت قرار دهید و مرتب و آرام هم بزنید تا پودر در شیر حل شود.
زمانی که مخلوط یکدست بود و اثری از گلوله بودن نبود زمان خاموش کردن حرارت است. بعد از هم زدن و کمک به سرد شدن محلول (حدودا ۳۰ ثانیه) مابقی شیر را اضافه و هم بزنید. می توانید این نوشیدنی خوشمزه را سرد بنوشید یا گرم و داغ.
منبع : anaface.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.