با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
نوشیدنی لیموناد ترش نعنایی، بعد از افطار برایتان لازم است
حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.
مواد لازم برای چای ترش نعنایی :
چای ترش خشک | نصف فنجان |
برگ نعنا | یک مشت |
آب | 4 فنجان |
شربت نعنا | یک سوم تا سه چهارم فنجان |
مواد لازم برای لیموناد:
آب لیمو ترش تازه | یک فنجان |
آب | 4 و نیم فنجان |
شربت نعنا | سه چهارم تا 1 فنجان |
مواد لازم برای سیروپ نعنا:
شکر | یک و نیم فنجان |
آب | یک و نیم فنجان |
برگ نعنا | یک چهارم فنجان |
طرز تهیه چای ترش نعنایی مناسب برای ماه رمضان :
چای ترش و برگ های خرد شده نعنا را در قابلمه ای بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند.
چای را از صافی رد کنید و به اندازهی دلخواه شربت نعنا بزنید. با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقهی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.
برای تهیه لیموناد نوشیدنی بعد از افطار :
آب لیمو، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین تر شدن میتوانید شربت بیشتری اضافه کنید. لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود.
برای تهیه شربت نعنا :
در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگهای خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را 15-10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید و گرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد. شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود.
داخل لیوان ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان ها را با برگ های تازه نعنا و برش های لیمو تزئین کنید.
منبع : hamshahrionline.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.