با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم:
- کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : 2 قاشق چای خوری
- کره کم چرب : 150 گرم
- شکر دانه ریز : 125 گرم
- آرد بکینگ پودردار , الک شده : 100 گرم
- پودر کاکائو , الک شده : 3 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چای خوری
- تخم مرغ : 2 عدد
- تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : 225 گرم
- ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : 125 میلی لیتر
- پودر قند : 1 قاشق غذاخوری
- شکلات رنده شده : جهت تزیین
طرز تهیه:
1
. یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .
2. کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند .
3. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد .
4. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید .
5. مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید .
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/332241/یک-کیک-کم-چرب-بعد-از-افطار-می-چسبه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.