با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
کیک پنیر خامه ای, طعم خوشمزه و گسی دارد. می توانید از پنیر خامه ای ماسکارپون یا ریکوتا استفاده نمایید. بیسکویت زنجبیلی طعم متفاوتی به این کیک می دهد.
مواد لازم:
- کره آب شده جهت چرب نمودن قالب : 2 قاشق غذاخوری
- کره : 50 گرم
- بیسکویت زنجبیلی , خرد شده : 150 گرم
- مربای ساقه زنجبیل , خرد شده : 25 گرم
- پنیر پارمزان : 500 گرم
- پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش : 2 عدد
- شکر دانه ریز : 100 گرم
- تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده : 2 عدد
- شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) : مقداری
طرز تهیه:
1. قالبی 25 سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
2. کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت 5 میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید.
3. پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند.
4. سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید .
5. مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است .
6. بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید .
توصیه سرآَشپز:
شربت میوه را می توان با پخت 400 گرم میوه از جمله شاه توت به همراه 2 قاشق غذاخوری آب , به مدت 5 دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود .
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/342810/چیزکیک-با-طعم-زنجبیل-خوب-میشه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.