طرز تهیه فرنی متفاوت با طعم بستنی برای سفره افطارتان

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

نکته ای برای فرنی بستنی,درست کردن فرنی بستنی

یک فرنی متفاوت با طعم بستنی برای سفره افطارتان درست کنید!

فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان برای سفره افطار است. برای سفره افطار امسال تان یک فرنی متفاوت با طعم بستنی درست کنید.

مواد لازم برای فرنی بستنی :










شیر  2 لیوان
نشاسته 2 و نیم قاشق غذاخوری
شکر 5 قاشق غذاخوری
 گلاب 5 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
وانیل مقداری

طرز تهیه فرنی بستنی برای ماه رمضان :
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی گاز بگذارید.
مخلوط را مرتبا هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
ژلاتین را روی کتری به روش بن ماری با مقداری آب سرد، مایع کنید.
ژلاتین آب شده را به مواد مخلوط و کاملا هم بزنید.
در انتها بستنی را اضافه و مخلوط کنید.

در انتها مخلوط را داخل قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
می توانید این فرنی را هم قالبی درآورده هم با چاقوی تیز برش بزنید.
اگر می خواهید برش بزنید دقت کنید که چاقو را یک ساعت درون یخچال بگذارید و سپس فرنی را با آن برش بزنید.

نکته: می توانید به جای بستنی زعفرانی از بستنی شکلاتی یا میوه ای هم استفاده کنید.

 

منبع : seemorgh.com

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up