با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
فالوده هایی خوش طعم با میوه های تابستانی
این فالوده سالم و خوش طعم به یک چشم به هم زدن می تواند از هلو و شلیل و یا زردآلو درست شود.
زمان لازم برای تهیه فالوده های میوه ای : ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای انواع هلو : برای ۴ نفر
هلو و شلیل و یا زردآلوی رسیده و برش خورده | ۲ پیمانه |
شیر فاقد چربی | ۱ پیمانه |
ماست هلوی کم چربی | ۱۷۰ گرم |
یخ خرد شده | ۱ پیمانه |
طرز تهیه انواع فالوده هلو:
در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود.
به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه می دهیم. در صورت تمایل هر لیوان را با میوه ای تازه آرایش دهید.
▪️ فالوده زغال اخته:
مشابه فالوده هلو می باشد اما به جای هلو از زغال اخته استفاده می شود بدین ترتیب که از ۱/۵ پیمانه زغال اخته و نصف پیمانه شاتوت یخ زده یا تازه را استفاده می شود.
▪️ فالوده توت فرنگی:
مشابه فالوده زغال اخته از ۱/۵ پیمانه توت فرنگی و نصف پیمانه تمشک استفاده می شود.
▪️ فالوده مخلوط:
از مخلوطی از زغال اخته و توت فرنگی بدست می آید اما یخ استفاده نمی شود. مخلوط آماده شده را درون قالبهای مورد نظر ریخته و روی آنها را فویل می کشیم و شکافی روی فویل می دهیم و به مدت ۴ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.