با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه رنگینک با طعم شکلات برای ماه رمضان
شاید اتفاق خوبی نباشد ولی این روزها دیگر کمتر مهمانی افطاری را می بینید که سفرهای با غذاهای ساده داشته باشد؛ دیگر مهمانی های افطاری هم دست کمی از مهمانی های رسمی مجلسی و عروسی ها ندارد.
مواد لازم برای رنگینک :
پودر قند | 1 و 2/3 پیمانه |
آرد گندم | 3 و 1/2 پیمانه |
کره | 1 و 1/3 پیمانه |
پودر هل | 1 قاشق مرباخوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق مرباخوری |
مواد میانی رنگینک :
گردوی خرد شده | 1 پیمانه |
خرما | 350 گرم |
پودر دارچین | 1 قاشق سوپخوری |
روغن مایع | 1 قاشق سوپخوری |
مواد لازم برای تزئین رنگینک :
پودر قند | 1/2 پیمانه |
شکلات سفید | 150 گرم |
پودر پسته | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه رنگینک با طعم شکلات :
آرد را در تابه ای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزهدار شود.
خرماها را شسته و هسته هایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و یک قسمت آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتیمتر است. حالا مخلوط خرمای چرخ کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم هم آرد بو داده و کره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.
پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند. شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید.
با چاقوی تیزی شیرینی تان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.