مواد لازم :
کره یا روغن یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
خلال بادام بو داده نصف پیمانه پر
آرد سفید کیک سه و نیم پیمانه
بکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری
فندق بوداده 2 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ 7 عدد
انجیر خشک و نرم 15 عدد
شیر یک پیمانه
طرز تهیه:
کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کاملاً پف کرده و به بقیه مواد اضافه می نیم. تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت می گذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری کاغذ آن را کنده و روی آنرا تزئین می کنیم.