با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم:
- هلو و شلیل و یا زردآلوی رسیده و برش خورده ۲ پیمانه
- شیر فاقد چربی ۱ پیمانه
- ماست هلوی کم چربی ۱۷۰ گرم
- یخ خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه:
در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود. به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه می دهیم. در صورت تمایل هر لیوان را با میوه ای تازه آرایش دهید.
فالوده زغال اخته:
مشابه فالوده هلو می باشد اما به جای هلو از زغال اخته استفاده می شود بدین ترتیب که از ۱/۵ پیمانه زغال اخته و نصف پیمانه شاتوت یخ زده یا تازه را استفاده می شود.
فالوده توت فرنگی:
مشابه فالوده زغال اخته از ۱/۵ پیمانه توت فرنگی و نصف پیمانه تمشک استفاده می شود.
فالوده مخلوط:
از مخلوطی از زغال اخته و توت فرنگی بدست می آید اما یخ استفاده نمی شود. مخلوط آماده شده را درون قالبهای مورد نظر ریخته و روی آنها را فویل می کشیم و شکافی روی فویل می دهیم و به مدت ۴ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/352937/فالوده-های-تابستانه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.