با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
موادلازم:
- فیله مرغ ۱ تکه
 - برگ جعفری تازه ۱ مشت
 - روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
 - لیمو ترش ۱/۲ عدد
 - نمک به میزان لازم
 - بادام ۵۰ گرم
 

طرز تهیه:
1- با کمک دست هایتان، تکه های مرغ را با برگ های جعفری ترکیب کنید.
2-روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید.
3-حالا آب لیمو را روی آن ها بچکانید و کمی نمک و بیشتر بادام پرک را روی آن بریزید و دوباره ترکیب کنید.
4-سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و کمی دیگر بادام پرک روی آن قرار دهید.
نکات:
1– فیله ی مرغ را به روش دلخواه بپزید. آن را به شکل و سایز دلخواه برش دهید.
2– از بادام پرک استفاده کنید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/361447/این-سالاد-جای-شام-را-می-گیرد
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





