کیک گل آفتابگردان با خمیر مارسیپان

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی – سعید بابا رحیمی: در این مطلب می خواهیم یکی از آن کیک های زیبا که با خمیر مارسیپان درست شده اند را به شما آموزش دهیم. کیک گل آفتابگردان را به راحتی درست کنید و با این خمیر تزیین کنید. حتما از آن لذت می برید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ 6 عدد (درشت)
  • شکر 150 گرم
  • آب جوش 1 قاشق سوپخوری
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • آرد 200 گرم
  • بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری
  • خامه‌ی فرم گرفته 700 گرم
  • رنگ خوراکی سبز چند قطره
  • پودر کاکائو 2-3 قاشق سوپخوری
  • خمیر مارسیپان 300 گرم
  • رنگ خوراکی زرد چند قطره

کیک گل آفتابگردان

طرز تهیه:

1-ابتدا گفتن این نکته ضروری است که این میزان مواد برای تهیه یک عدد کیک می‌باشد.

2-ما در اینجا به 2 عدد کیک با این ابعاد احتیاج داریم، پس با همین اندازه‌ها یک عدد کیک دیگر نیز تهیه کنید.

3-برای تهیه‌ی کیک اول زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با نیمی از شکر با همزن برقی بزنید تا سفید شود.

4-حالا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه باقیمانده‌ی شکر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

5-سفیده را آرام به زرده اضافه کنید، آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و با قاشق چوبی، آرام و دورانی هم بزنید.

6-به حدی که مواد با هم مخلوط شوند.

7-اکنون مایه را درون قالب گردی با قطر 23 سانتیمتر که چرب کرده‌اید و کاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

8-کیک دوم را نیز به همین طریق تهیه نمائید. پس از خنک شدن، کیک‌ها را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

9-یک قسمت را کنار بگذارید و سه قسمت دیگر را با خامه به هم بچسبانید. روی کیک و دیواره‌های آن را با خامه بپوشانید.

کیک گل آفتابگردان

10-اکنون لایه‌ی کنار گذاشته را روی کیک قرار دهید و اطراف آن را با خامه‌ی سبز رنگ و با ماسوره‌ی برگ، خامه بزنید.

11-سپس با خامه‌ی شکلاتی و ماسوره‌ی شکوفه، مانند شکل تمام سطح کیک را تزئین کنید.

12-اکنون خمیر مارسیپان را به رنگ زرد در آورید و گلبرگ‌هایی از آن آماده سازید. دور تا دور کیک را با گلبرگ‌های مارسیپانی تزئین کنید.

کیک گل آفتابگردان

یادآوری:

 می‌توانید به جای پودر کاکائو، از کمی شکلات آب کرده برای شکلاتی کردن خامه استفاده نمائید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/354688/کیک-گل-آفتابگردان-با-خمیر-مارسیپان

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up