با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- فلفل دلمه ای قرمز , دانه گرفته و خرد شده : 255 گرم
- پیاز , خرد شده : 1 عدد
- سیر له شده : 2 حبه
- فلفل سبز چیلی , خرد شده : 1 عدد
- پوره گوجه فرنگی صاف شده : 300 میلی لیتر
- عصاره سبزیجات : 600 میلی لیتر
- ریحان بازل , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
- برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
1. فلفل ها را به همراه پیاز , سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند , مواد را خوب هم بزنید .
2. حرارت را کم نمایید تا به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند . آن را آبکش نمایید . آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید .
3. سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود .
4. پوره سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز برگردانید . ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود . سوپ را با شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد , اگر سرد و به همراه 150 میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی آن ریخته شده , تزیین و سرو گردد .
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/364792/سوپ-فلفل-قرمزِ-کشور-همسایه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.