سوپ فلفل قرمزِ کشور همسایه!

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین, گوجه فرنگی, فلفل قرمز و ریحان, طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود, بسیار دلچسب خواهد بود.

مواد لازم:

  •  فلفل دلمه ای قرمز , دانه گرفته و خرد شده : 255 گرم
  •  پیاز , خرد شده : 1 عدد
  •  سیر له شده : 2 حبه
  •  فلفل سبز چیلی , خرد شده : 1 عدد
  •  پوره گوجه فرنگی صاف شده : 300 میلی لیتر
  •  عصاره سبزیجات : 600 میلی لیتر
  •  ریحان بازل , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیین : مقداری

سوپ فلفل قرمز

طرز تهیه:

1. فلفل ها را به همراه پیاز , سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند , مواد را خوب هم بزنید .

2. حرارت را کم نمایید تا به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند . آن را آبکش نمایید . آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید .

3. سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود .

4. پوره سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز برگردانید . ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود . سوپ را با شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید .

توصیه سرآشپز :

این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد , اگر سرد و به همراه 150 میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی آن ریخته شده , تزیین و سرو گردد .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/364792/سوپ-فلفل-قرمزِ-کشور-همسایه


بازدید: 5

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up