با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت آوای سلامتی: حلوای شیرین هویج مغذی محتوی آجیل و کشمش بسیار خوشمزه است. دقت نمایید که جدول ارزش غذایی حلوای شیرین هویج, بدون در نظر گرفتن خامه محاسبه شده است.
مواد لازم :
- هویج , رنده شده : 750 گرم
- شیر : 700 میلی لیتر
- دارچین : 1 تکه
- کره یا روغن جامد نباتی : 4 قاشق غذاخوری
- شکر دانه درشت : 60 گرم
- بادام پوست کنده , خرد شده : 40 گرم
- مغز پسته بدون نمک , خرد شده : 25 گرم
- کشمش بی دانه : 60 گرم
- هل کامل , دانه گرفته و له شده : 8 عدد
- خامه پرچرب و غلیظ جهت سرو : مقداری
1. هویج های رنده شده را همراه شیر و دارچین داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد . سپس حرارت را کم نمایید و بدون درپوش به مدت 35 تا 40 دقیقه بگذارید تا مخلوط کاملا سفت شود . در فاصله ای که مخلوط روی حرارت قرار دارد , آن را مرتب هم بزنید تا به هم نچسبد .
2. قابلمه را از روی حرارت بردارید و تکه دارچین را از آن بیرون بیاورید . روغن یا کره را داخل یک ماهیتابه داغ نمایید . مخلوط هویج را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا طلایی رنگ شود .
3. شکر, پسته, پرک های بادام, کشمش و هل خرد شده را به مخلوط هویج اضافه نموده و 3 تا 4 دقیقه دیگر آن را سرخ نمایید . در این مدت مخلوط را مرتب هم بزنید. دسر را گرم یا سرد همراه خامه پرچرب سرو نمایید .
جدول ارزش غـذایی برای حلوای شیرین هویج:
- کالری برای یک نفر : 47 کالری
- چربی برای یک نفر : 2.30 گرم
- پروتئین برای یک نفر : 1.10 گرم
- کربوهیدرات برای یک نفر : 6.50 گرم
توصیه سرآشپز:
سریع ترین و آسان ترین راه جهت رنده نمودن این مقدار هویج, استفاده از یک غذاساز با تیغه تیز است. می توانید این دسر را از قبل تهیه نموده و هنگام سرو آن را داخل مایکروفر مجددا گرم نمایید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/364623/حلوای-شیرین-هویج-با-مغزهای-خوشمزه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.