با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
موادلازم:
- آب سرد 4 پیمانه
- یخ به مقدار لازم
- شکر (دانه ریز) 2/3 پیمانه
- آب لیموترش (تازه) 3/4 پیمانه
- هندوانه (خرد شده و بدون دانه) 6 پیمانه
- برگ نعنا (جهت تزیین) مقداری
طرز تهیه:
1. هندوانه را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا پوره شود.
2. سپس آب سرد +شکر+ آب لیمو ترش را اضافه نموده کمی هم زده مجددا چند پالس باهم مخلوط میکنیم.
3. در لیوان های مورد نظر یخ ریخته و لیموناد را داخل لیوان ها میریزیم و با چند برگ نعناع تازه تزیین میکنیم.
نکات:
1– مقدار شکرذکر شده تقریبی است میتوانید با توجه به ذائقه خودتون اضافه یا کم کنید.
2- در مرحله اول بعداز میکس شدن هندوانه برای نتیجه بهتر میتوانید از صافی رد کنید و مجددا داخل دستگاه ریخته و بقیه مواد را اضافه کنید.
3- حتما از لیوترش تازه استفاده کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.