طرز تهیه پای شکلات با پریتزل

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت روزیاتو: دستور پختی که در این مطلب برایتان در نظر گرفته ایم پای شکلاتی است که با پریتزل تهیه می شود. یعنی برای خمیر زیر پای، به نان های پریتزل که در فروشگاه های بزرگ و نان های فانتزی وجود دارند نیاز دارید. برای آشنایی با روش پخت آن در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر پریتزِل:

  • ۵ پیمانه نان پریتزِل خرد شده
  • ۸ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • یک‌سوم پیمانه شکر قهوه ای

مواد لازم برای محتویات پای شکلات:

  • ۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت
  • ۱٫۵ پیمانه شکر
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • ۳ پیمانه شیر
  • ۲۰۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
  • دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آبلیموترش

پای شکلات با پریتزل

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۷۵ سانتی گراد روشن کنید.

۲– نان پریتزِل، کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس همه مواد را درون قالب ریخته و فشار دهید تا شکل بگیرند.

۳– قالب را در فر گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود. سپس در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک گردد.

۴– نشاسته ذرت، شکر و نمک را در یک شیرجوش متوسط با هم مخلوط نمایید. زرده تخم مرغ و شیر را اضافه نموده و روی حرارت ملایم هم بزنید.

۵– حدودا ۶ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا غلیظ و شبیه پودینگ شود.

۶– سپس شیرجوش را از روی حرارت برداشته و فورا شکلات ها، وانیل، کره و آب لیموترش را اضافه نمایید و تا زمانی هم بزنید که مخلوط کاملا یکدست و لطیف شود.

۷– مواد را به آرامی درون نان پریتزل که از قبل پخته اید، بریزید.

۸– پای را به مدت ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را گرفته و آماده سرو شود.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up