با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم برای خمیر پریتزِل:
- ۵ پیمانه نان پریتزِل خرد شده
- ۸ قاشق غذاخوری کره آب شده
- یکسوم پیمانه شکر قهوه ای
مواد لازم برای محتویات پای شکلات:
- ۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت
- ۱٫۵ پیمانه شکر
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۴ عدد زرده تخم مرغ
- ۳ پیمانه شیر
- ۲۰۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
- دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
- دو قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق غذاخوری آبلیموترش
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۷۵ سانتی گراد روشن کنید.
۲– نان پریتزِل، کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس همه مواد را درون قالب ریخته و فشار دهید تا شکل بگیرند.
۳– قالب را در فر گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود. سپس در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک گردد.
۴– نشاسته ذرت، شکر و نمک را در یک شیرجوش متوسط با هم مخلوط نمایید. زرده تخم مرغ و شیر را اضافه نموده و روی حرارت ملایم هم بزنید.
۵– حدودا ۶ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا غلیظ و شبیه پودینگ شود.
۶– سپس شیرجوش را از روی حرارت برداشته و فورا شکلات ها، وانیل، کره و آب لیموترش را اضافه نمایید و تا زمانی هم بزنید که مخلوط کاملا یکدست و لطیف شود.
۷– مواد را به آرامی درون نان پریتزل که از قبل پخته اید، بریزید.
۸– پای را به مدت ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را گرفته و آماده سرو شود.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.