با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم:
- کره آب شده : 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی شیرین , نگینی خرد شده : 675 گرم
- شکر زرد کریستالی دمرارا : 125 گرم
- تخم مرغ : 3 عدد
- شیر رقیق کم چرب : 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
- پوست رنده شده لیمو : 1 عدد
- زیره سیاه : 1 قاشق چای خوری
- میوه خشک شده , خرد شده : 125 گرم
- بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. کف یک قالب کیک چهارگوش به اندازه 18 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .
2. سیب زمینی ها را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند . آن ها را آبکش نموده و پوره نمایید تا خمیر له شوند .
3. سیب زمینی های پوره شده را در حالی که هنوز داغ هستند , داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کره و شکر را اضافه نمایید , آن ها را هم بزنید تا کره آب شده و شکر نیز حل گردد .
4. تخم مرغ ها , شیر , آب و پوست لیمو ترش , زیره سیاه و میوه های خشک خرد شده را خوب با یکدیگر بزنید . بکینگ پودر را روی مخلوط الک نموده و آن ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید .
5. مایه را داخل قالب کیک آماده شده , بریزید .
6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت 1 ساعت و ربع قرار دهید تا کیک کاملا مغز پخت شود .
7. کیک را از قالب خارج نموده و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید . آن را به قطعات چهارگوش برش زده و سرد و یا گرم سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
این کیک به عنوان دسر برای جشن ها و مراسم ویژه مناسب است . می توان آن را از قبل آماده نمود و در یک کیسه قرار داده و منجمد نمود . سپس آن را در دمای اتاق یخ زدایی نموده و قبل از سرو در دمای معتدل فر گرم نمایید .
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.