با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت دکتر کرمانی: آگوا فرسکا دی پپینو یک شربت مکزیکی است که برای روزهای گرم سال ساخته شده. مکزیکی ها معمولا این شربت را همراه با غذاهای تند می خورند. مسلما طعم این شربت با تجربه ای که تا به حال از نوشیدنی ها داشته اید متفاوت خواهد بود.
- 3 فنجان خیار بدون هسته و پوست کنده ( تقریبا دو خیار بزرگ )
- یک چهارم فنجان شکر
- 3 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
- یک چهارم فلفل سرانو ( یا فلفل سبز تند ) بدون هسته
- 3 فنجان آب
- یخ
- برش های لیمو ( اختیاری )
- برش های خیار ( اختیاری )
1. چهار مورد اول در لیست مواد لازم را در مخلوط کن با هم ترکیب کنید.
3. ترکیب خیار را از روی یک صافی به خوبی رد کنید. مواد جامدی که بالا مانده را دور بریزید. شربت بدست آمده را همراه با یخ و برش های خیار و لیمو سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/381322/مورد-عجیب-مکزیکی-شربت-آگوا-فرسکا-دی-پپینو
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.