طرز تهیه پنکیک آلمانی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن پنکیک آلمانی,نحوه درست کردن پنکیک آلمانی

پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!

این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمان را دارد. می توانید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.

و یا می توانید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتان نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتان می کشد می توانید نوش جان کنید.

مواد لازم برای پنکیک آلمانی :








 تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/4 پیمانه
آرد  1/4 پیمانه
 پودر شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک نوک کارد ( به مقدار خیلی کم )
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک آلمانی :
تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک را می ریزیم داخل کاسه و با چنگال خوب هم می زنیم تا یکدست شود بعد آرد و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مایع باید کاملا یکدست باشد.

یک قالب و تابه 8 اینچی مخصوص فر را حاضر می کنیم می گذاریم داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا خوب داغ شود.

از فر در می آوریم یک قاشق کره را می زنیم به ظرفمان همه جای آن را آغشته می کنیم و خیلی سریع مایه پنکیک مان را می ریزیم داخل آن و می گذاریم داخل فر به مدت 20 – 25 دقیقه یا تا وقتی که پنکیک مان خوب پف کند و رنگش طلایی قهوه ای شود.

 

منبع : yemalilar.com

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up