با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم:
- زرده تخم مرغ : 5 عدد
- شکر دانه ریز : 100 گرم
- آب انگور سفید : 150 میلی لیتر
- بیسکویت بادامی جهت سرو : مقداری
طرز تهیه:
1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید.
2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر گردد.
3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید.
4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد.
5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید.
6. در صورت تمایل , این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.