با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مافین موز و شکلات، با یک فنجان قهوه
مافین موز و شکلات از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاسون است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این مافین ها، هم صبحانه ای عالی هستند و هم برای عصرانه در کنار قهوه و یا چای خوب می شوند. موز باعث می شود تا این مافین های خوشمزه بافتِ تری داشته باشد.
مواد لازم برای مافین موز و شکلات :
موز | ۳ عدد |
روغن گیاهی | ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد بزرگ |
شکر قهوه ای | ۱/۲ پیمانه |
آرد | ۲۲۵ گرم |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه مافین موز و شکلات :
از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۱۲ عدد قالب مافین، قالب کاغذی مافین و یا کاغذ روغنی قرار دهید.
موز له شده را در کاسه ای بریزید. در حالیکه آن ها را هم می زنید، روغن و سپس تخم مرغ ها و شکر را اضافه کنید.
آرد را با پودر کاکائو و جوش شیرین ترکیب کنید و آن را به ترکیب موز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. تا آن زمان مافین ها تیره رنگ می شوند و پف می کنند.
قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا مافین ها کمی خنک شوند، سپس آن ها را خارج کرده و روی توری قرار دهید.
نکات :
از موز رسیده استفاده کنید. موز ها را با چنگال و یا با همزن له کنید.
پودر کاکائو را قبل از استفاده الک کنید.
به ۲۲۵ گرم، معادل یک و نیم پیمانه آرد نیاز دارید.
منبع : ashpazbashy.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.