طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه کیک فنجانی,کیک فنجانی بدون فر

 

کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه. در این مقاله طرز تهیه آن را بدون فر آموزش داده ایم.

 

مواد لازم :

 آرد   چهار قاشق غذاخوری
شکر    چهار قاشق غذاخوری
 بکینگ پودر   یک قاشق چایخوری
 پودر کاکائو   دو قاشق چایخوری
وانیل  کمی
تخم مرغ ۱عدد
شیر پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : 

اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم.

 

آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ۱۰دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.

 

منبع : چهاردیواری جام جم

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up