با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت دست ساز: تقریبا تمام کسانی که اهل درست کردن دسر هستن دوس دارن دسری زیبا تر وخوشمزه تری برای عزیزانشون و در مهمانی ها درست کنن تا مورد پسند همه واقع شود. ما توی این دستور، این را برای شما عزیزان فراهم کردیم تادسر ژله ای زیبا تر و خاص تری در مجالس و مهمانی های خود ارائه دهین. مطمئن باشین بعد از سرو مهموناتون دائما سراغشو ازتون می گیرن.
مواد لازم:
- پودر ژله موز (1) بسته
طرز تهیه:
پودر ژله را به یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم و به مدت 2 دقیقه هم میزنیم تا کاملا حل شود و سپس 1/2 لیوان آب سرد را اضافه میکنیم.
سپس به مقدار 1 اسکوپ داخل قالب موز میریزیم و به مدت 3الی 4 ساعت درون فریزر می گذاریم تا ژله خودش رو ببند.
ابتدا پشت قالب را آب گرم میریزیم و سپس به راحتی موز هارا جدا میکنیم.
موز هارا به دلخواه درون سینی می چینیم و آماده سرو می باشد.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.