با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت سوران: سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.
- آرد 220 گرم
- بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
- دارچین 1 قاشق چای خوری
- جوز (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
- میخک (پودر) 1/4 قاشق چای خوری
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- شکر قهوه ای 200 گرم
- شکر 225 گرم
- کره (نرم شده) 225 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) 3 عدد
- گردو (خرد شده) 115 گرم
- زنجبیل (خرد شده) 1/3 فنجان
- کران بری (کران بری خشک یا کشمش) 1/2 فنجان
طرز تهیه:
1-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.
2-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.
3-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.
4-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.
5-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.
6-در صرت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/411314/طرز-تهیه-کیک-سیب-با-سُس-شیر-و-تخم-مرغ
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.