طرز تهیه لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی فوق العاده ی بوشهری

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

نحوه درست کردن لگیمات,مواد لازم برای تهیه لگیمات

طرز تهیه لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی فوق العاده ی بوشهری

 

مواد لازم برای تهیه لگیمات (لیقمات) :

آرد گندم  2 پیمانه 
آب  2 پیمانه 
 شیره خرما 1 پیمانه 
نشاسته  2 قاشق غذاخوری 
مایه خمیر (مخمر) 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 پیمانه

 

طرز تهیه لگیمات (لیقمات) :

ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.

 

پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.

 

سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

 

نکته : 

این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

 

منبع : mamisite.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up