طرز تهیه مافین سیب و آناناس

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

 

پخت مافین سیب و آناناس,تهیه مافین سیب و آناناس

طرز تهیه مافین سیب و آناناس

 

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای مافین سیب و آناناس :













سیب پوست گرفته و خردکرده   400 گرم
 آرد 300 گرم 
 بکینگ پودر  2 قاشق چایخوری
دارچین   2 قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 125 گرم
شیر 350 میلی لیتر
تخم مرغ  2 عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
کره آب کرده و سردشده 150 گرم
گردو برشته و خردکرده 60 گرم
آناناس خردکرده 100 گرم

 

طرز تهیه مافین سیب و آناناس :

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید. آن گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.

 

سپس آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید، شکر را بیفزائید و در مرکز آن، حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و کره را اضافه کنید.

 

اکنون مایه‌ فراهم کرده را درون حفره‌ مواد خشک بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌ شدن هم بزنید.

 

اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

 

سپس 30 گرم کره به کرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید کرم کاملاً خنک شود. اکنون آماده‌ مصرف است.

 

یادآوری:

• برای تهیه‌ کرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن گاه 200 گرم شکلات سیاه خردکرده را به خامه بیفزائید و مخلوط کنید.

 

• از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری کنید. زیرا موجب سفت شدن آن می‌شود.

 

• اینک مایه را درون کپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین که مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین کنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up