با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد لازم کیک :
شیر | نصف پیمانه |
شکر | 1/5 پیمانه |
ماست | نصف پیمانه |
تخم خرفه | 2 قاشق سوپخوری |
رنده پوست لیمو | 1 قاشق سوپخوری |
نمک و وانیل | 8/1 قاشق چایخوری |
کره | 250 گرم |
آرد | 450 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
خامه | 100 گرم |
مواد لازم شهد کیک :
آب | نصف پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
عسل | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک :
شیر و تخمخرفه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم. کره و شکر را پنج دقیقه زده و تخممرغها را دانهدانه میافزاییم. ماست و خامه را مخلوط کرده، به کره و شکر اضافه میکنیم. در آخر شیر و مواد خشک را اضافه کرده، در سینی فر 35×25 سانتیمتری چرب شده، ریخته و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم. سپس از فر خارج کرده و روی کیک داغ، شربت سرد را ریخته و برش میزنیم.
طرز تهیه شهد کیک :
همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم، پس از این که شکر حل شد، اجازه میدهیم تا کاملا سرد شود.
منبع : wiki.5040.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.