مواد لازم:
آرد گندم 500 گرم
روغن 250 گرم
گلاب و بیدمشک 1 لیوان پر
زعفران آبگرفته کمی کمتر از یک مثقال
خلال پسته برای تزئین
شکر 1 کیلو
کره 250 گرم
آب 13 لیوان پر
طرز تهیه :
آب و شکر را می گذاریم خوب بجوشد و قوام بیاید . سپس زعفران غلیظ آب گرفته و گلاب و بیدمشک را اضافه کرده و گاز را خاموش می کنیم. آرد را خالی و بدون روغن خوب تفت می دهیم تا خرمائی رنگ شود. روغن و کره را بدون آب کردن در آرد ریخته و با حرارت خیلی کم سرخ می کنیم تا کره و روغن کاملاً آب شوند. اکنون گاز را خاموش می کنیم و شربت ولرم را در آن ریخته و مرتب هم می زنیم به میزانی که خیلی شل نباشد . اگر سفت بود کمی شربت اضافه کرده و اگر شل بود کمی روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن برچیند.
قیماق را در ظرف ریخته و با کمی خلال بادام و پسته تزئین می کنیم.