طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه دسر رژیمی و خوشمزه شاتوت

طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها

کیک رژیمی شاتوت

طرز تهیه دسر رژیمی و خوشمزه شاتوت

مواد لازم :

آرد : 230 گرم

وانیل : 1 قاشق چای خوری

پودر دارچین : 1 قاشق چای خوری

جوی دو سر : 200 گرم

کره : 170 گرم

نمک : نصف قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای داخل کیک :

مارمالاد شاتوت : 440 گرم

آرد ذرت : 45 گرم

آب لیمو : 2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود . قالب را چرب کنید و درون آن کاغذ روغنی بیندازید . در ظرفی جوی دوسر ، آرد ، دارچین ، کره و نمک را مخلوط کنید . مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت پایین روشن کنید . بعد از یک دقیقه سرعت مخلوط کن را بالا ببرید و برای دو دقیقه مواد را مخلوط کنید .

دو سوم مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و کف ظرف پخش کنید و در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود . در این فاصله در ظرفی مارمالاد شاتوت ، آب لیمو و آرد ذرت را مخلوط کنید تا خوب یک دست شود .

مخلوط مارمالاد شاتوت را در قالب بریزید و دوباره مخلوط جو را اضافه کنید و خوب پخش کنید . قالب را به مدت 40 دقیقه درون فر بگذارید تا کیک آماده شود .

بعد از آن اجازه دهید کیک خنک شود  و سرو کنید .


منبع:
http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%88-%D8%AC%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%87%D8%A7-1

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up