با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد کیک را که آماده کرده داخل یک قابلمه تفلون که ته آن را با کمی روغن چرب کردید بریزید و یک شعله پخش کن روی شعله گاز قرار بدهید که کیک روی شعله مستقیم گاز نسوزد.
سپس به مدت نیم ساعت کیک را روی شعله خیلی کم گاز بگذارید تا بپزد که یک دم کنی هم روی قابلمه قرار بدهید.
درب قابلمه را روی اون قرار ندهید چون آب بخار شده دوباره به روی کیک چکه نکند .
منبع : beryooni.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.