با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه نوع دیگر مارشمالو
مواد لازم برای مارشمالو :
پودر ژله | یک بسته |
آب | ۱/۳ لیوان |
شکر | ۱/۴پیمانه |
طرز تهیه مارشمالو :
همه مواد را گذاشتم روی حرارت خیلی ملایم در حدی که شکر آن آب شود ولی نباید داغ شود یا بجوشد، فقط باید گرم شود تا شکر و پودر ژله آب شود، بعد از روی حرارت برداشتم با همزن یک ربع زدم تا مثل خامه، فرم گرفت. کف ظرف را سلفون کشیدم، پودر نارگیل ریختم مواد را روی آن ریختم سپس داخل یخچال گذاشتم تا ۴-۵ ساعت بماند.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.