کیک میوه ای کلاسیک

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه کیک میوه ای کلاسیک, نحوه پخت کیک میوه ای کلاسیک

​زمان آماده کردن : 20 دقیقه 

مواد لازم :

 سفیده‌ تخم مرغ 1 عدد
 شکر 50 گرم
 انگور سیاه  یک دسته‌ی کوچک
 برگ بو  مقدار کافی
 کیک میوه‌ گرد  20 سانتی‌متری
 نارنگی  1 تا 2 عدد
 انجیر تازه رسیده 1 تا 2 عدد
 کامکوات  چند عدد
 فیسالیس‌‌‌‌‌‌‌‌‌  چند عدد
روبان قرمز یا طلایی 65 سانتی


مواد لازم برای خامه‌ی روی کیک : 

 سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد
 شکر قنادی 175 گرم 

 
طرز تهیه :
به آرامی سفیده‌ی تخم‌مرغ را در یک کاسه‌ی کم عمق زده و شکر را روی یک سینی یا صفحه‌ی پخت بپاشید. انگور و برگ‌های بو را داخل سفیده‌ی تخم‌مرغ فرو برده یا از قلمو استفاده نمایید. اضافی آن را تکان داده و با شکر بپوشانید. برای حداقل 10 دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود، زمان ایده آل 30 دقیقه است.

زمانی که برای تزیین کیک آماده بودید خامه‌ی روی آن را درست کنید. یک کاسه‌ی بزرگ را روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید. اطمینان پیدا کنید که ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد. سفیده‌های تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و برای 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خامه‌ی غلیظ و شفاف ایجاد شود. زمانی که در حال هم زدن هستید هر چند دقیقه با استفاده از کاردک دور کاسه را تمیز کنید. خامه را روی کیک ریخته و با یک چاقوی لبه تخت، آن را روی کیک پهن کنید.

نارنگی، انجیر، و کامکوات ها را نصف کرده و سپس به همراه فیسالیس روی سطح کیک خامه‌ای قرار دهید. یک روبان دور پایه‌ی کیک بسته و تا زمان رسیدن مهمان‌ها کیک را در جایی خنک (اما نه در فریزر) قرار دهید.

 

منبع : wiki.5040.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up