مواد لازم :
ـ برنج ۲ پیمانه
ـ مرغ ۲۰۰گرم
ـ هویج ۲ عدد درشت
ـ خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری
ـ آبلیمو ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
ـ شکر ۱ استکان
ـ روغن به میزان لازم
ـ نمک به میزان لازم
ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری
ـ پیاز سرخ شده به میزان لازم
طرز تهیه :
مرغ را با نمک و پیاز بپزید وقتی پخته شد آنرا از هم باز و زعفرانی کنید.
هویج را خلال کنید وبا آب بپزید وقتی پخته شد شکر و آبلیمو به آن اضافه کنید وصبر کنید . تا سس ( آبلیمو و شکر ) آن غلیظ شود و به اندازه یک استکان کوچک که از سس باقی بماند و بعد حرارت را خاموش کنید.
بزنج را به صورت کته یا آبکش بپزید .
مرغ و هویج و خلال پسته و پیاز سزخ شده را با هم مخلوط و روی برنج بکشید .