طرز تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه نوعی نوشیدنیِ مکزیکی را به شما آموزش داده ایم که در آن از برنج استفاده شده است. نام این نوشیدنی هورچاتا است. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • برنج سفید (پخته نشده) یک پیمانه
  • آب گرم یک لیتر
  • شیر کامل نصف پیمانه
  • عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
  • عصاره بادام نصف قاشق چایخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
  • شکر ¼ پیمانه
  • چوب دارچین برای تزیین

 

طرز تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا

 

 

طرز تهیه:

1-در مخلوط‌کن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند. اما نباید پودر شوند. این مخلوط را به مدت 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا برنج‌ها کاملا خیس بخورند.

 

2-مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی باقی نماند.

 

3-آب برنج را درون مخلوط‌کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

 

4-هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین (برای تزئین) سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/467104/طرز-تهیه-نوشیدنی-مکزیکی-هورچاتا

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up