طرز تهیه رولت خرما و گردو

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

رولت خرما و گردو, طرز تهیه رولت خرما

تعداد: 4 نفر 
زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه 

مواد لازم :

 تخم مرغ  3 عدد
آرد 5 قاشق غذاخوری
 ماست  2.5 قاشق غذا خوری
 شکر 2 قاشق غذاخوری
 خرما  20 عدد
 گردو 5 عدد
عسل  2 قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
 زعفران یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
1. تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.
2. ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.

3. شکر اضافه کنید و هم بزنید.
4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.

5. مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.

6. خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.
7. مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.

8. رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.

 

منبع : bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up